Vodafone Duitsland blokkeert bellen via Skype

Vodafone Duitsland blokkeert VoIP-verbindingen, zo maakt het bedrijf bekend in een voetnoot onder zijn nieuwe prijsoverzichten. Duitse UMTS- en GPRS-gebruikers kunnen de mobiele versie van het Voice-over-IP-programma Skype niet gebruiken op de netwerken van T-Mobile en Vodafone. Het lijkt erop dat de telecomaanbieders de concurrentie van het goedkopere VoIP vrezen….

[Via Tweakers.net Mixed RSS Feed]

Een logische maar wellicht wel een korte termijn actie …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823