Microsoft overweegt software Xbox aan derden te leveren

Het gerucht doet de ronde dat Microsoft licenties voor zijn Xbox-software wil gaan uitgeven. Door andere hardwarefabrikanten toegang tot de software van de console te geven hoopt MS een grotere afzetmarkt te creeren: tv’s, handhelds en zelfs pc’s zouden geschikt kunnen worden gemaakt om Xbox-games te draaien. Dat is een vrij radicale ommezwaai ten opzichte van het gebruikelijke standpunt dat…

Aks dit daadwerkelijk waar is, is het wel een verrassende actie, ben benieuwd …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823