MarketCap : Beoordeling IP Telephony leveranciers


Suppliers van IP Telephony krijgen een gemiddeld totaal schoolcijfer van hun relaties van ca. 7,1. Dit totale gemiddelde schoolcijfer is gebaseerd op de beoordeling van een 10-tal leveranciers van IP Telephony oplossingen. Deze leveranciers zijn door hun relaties, zijnde klanten en potentiële klanten, beoordeeld op een vijftal aspecten c.q. criteria. De top 3 qua hoogste schoolcijfer zijn Cisco, 3Com en Avaya. Dit blijkt uit een onlangs door MarketCap in samenwerking met TNO uitgevoerd grootschalig onderzoek naar VoIP en IP Telephony.

De totale beoordeling van de 10 onderzochte IP Telephony leveranciers is gebaseerd op de criteria algemeen aanbod, prijs / prestatie, betrouwbaarheid, servicegerichtheid en kennis van klantbehoeften. Overall scoren de leveranciers gemiddeld een voldoende met het schoolcijfer 7,06. Er is echter wel sprake van een redelijke diversiteit in beoordeling zowel per leveranciers als per onderzocht criteria. Voor wat betreft de betrouwbaarheid op gebied van delivery en services wordt met gemiddeld een 7,5 het hoogste cijfer behaald. Over de gehele linie scoren de leveranciers het minst op gebied van kennis van behoeften bij c.q. behoeften van klanten (gemiddeld overall 6,75).

Meer informatie : MarketCap

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817