Microsoft gaat Blackberry beconcurreren

Microsoft introduceert een gratis uitbreiding op hun Outlook mailserver-software, die het mogelijk maakt e-mails automatisch door te sturen aan gebruikers. Dat betekent rechtstreekse concurrentie voor BlackBerry, hét medium om e-mails onderweg te controleren.

[Via ZDNet.nl NEWS]

Pff, wat een slecht artikel zeg. Begrijp me niet verkeerd, de aandacht is goed, maar de journalist is wat slecht op de hoogte van Microsoft’s producten en strategie op dit punt.

  • De gratis uitbreiding is ook niet juist. Microsoft heeft standaard (ok, is ook een soort gratis) Exchnage ActiveSync, waarmee Windows Mobile devices en meer en meer concurrende produkten zoals Nokia, ander Symbian devices en Palm mobiel email, agenda en contacten kunnen syncen. Vanaf de nieuwe versie trouwens ook taken.

  • Het nieuwe waarnaar in het artikel wordt gerefereerd is de aankondiging van Service Pack 2 op Exchange; zie ondermeer deze blogpost

maar BlackBerry beconcurren : zeker ! 🙂

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3813