Michael Robertson stopt met Linspire

Michael Robertson, oprichter van Linspire (voorheen Lindows) en luis in de pels van Microsoft, trekt zich terug uit de handel in gebruiksvriendelijke Linux-versies. De multimiljonair richt zijn pijlen nu op goedkope telefonie.

[Via ZDNet.nl NEWS]

Wat uit het artikel niet duidelijk blijkt is of Robertson LinSpire verkoopt of opheft … Ik kan me haast niet voorstellen dat het product zomaar van de markt gehaald wordt. Het geeft welk blijk van een specifiek soort “commitment”. Het ging Robertson blijkbaar niet om de specifieke Open Source visie, maar om dwarsliggen, gratis en opvallen. Nu heeft ie weer een nieuw slachtoffer gevonden …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3813