KPN sluit 1 november twee Buzzer-netwerken

KPN sluit per 1 november twee van de vier semafoonnetwerken. Klanten die een pieper of Buzzer voor de netwerken bezitten, zullen van netwerk en semafoon moeten wisselen en krijgen mogelijk een nieuw nummer.

[Via hcc!magazine nieuws]

Grappig. Met alle moderne communicatiemiddelen zou je bijna vergeten dat dit ooit de hype was en wij allemaal vonden dat je met een ‘pieper’ goed bereikbaar was. Blijkbaar zijn er nog steeds een aantal ‘piepergebruikers’. Wat velen wellicht niet weten is dat RIM, de leverancier van BlackBerry ook is begonnen in de piepers en dat de voorloper van de BlackBerry een zgn. 2-way pager was. Uiteindelijk bleken piepers te beperkt in hun communicatiemogelijkheden; iets wat je uiteindelijk ook van een BlackBerry zal (ja zal) kunnen zeggen binnen nu en 2 jaar. Alleen email, agenda en contactinformatie zalniet genoeg blijken te zijn …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817