Columnist Martin Healy neemt afscheid

Computable-columnist Martin Healy neemt afscheid van de Nederlandse ict-wereld. Vanmiddag vindt er in Kasteel De Vanenburg in Putten een afscheidssymposium voor hem plaats.

[Via Computable RSS]

Voor sommigen was hij wellicht een begrip. Persoonlijk was ik absoluut niet onder de indruk van zijn gekleurde (blauw) en tendentieuze columns. Geen groot verlies als je het mij vraagt, hopelijk komt er een wat objectiever persoon voor terug …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822