RE: Bond: antispywaresoftware werkt niet of nauwelijks

De meeste pakketten om spyware te verwijderen doen hun werk niet goed. Opvallend genoeg scoort Microsoft AntiSpyware het beste.
[Via Webwereld]

“Opvallend genoeg” ?? Waarom, volgens mij heeft Microsoft gewoon een goede acquisitie gedaan. Feit blijft dat AntiSpywareosftwaremakers (goed scrablewoord 🙂 ) hun spullen zeer goed up to date moeten houden (en daarmee ook een mechaniek moeten hebben om hun klanten up to date te houden). Spywaremakers zijn slim genoeg om elke keer wat nieuws te bedenken.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822