Philips (PBC) introduceert communicatieapplicaties

ComputerPartner – Philips introduceert communicatieapplicaties: “Philips Business Communications (PBC) introduceert een reeks .NET gebaseerde communicatieapplicaties.
Onderdeel daarvan is SOPHO Business ConneCT, bedoeld voor de midden- tot grootzakelijke markt. BusinessConneCT biedt functionaliteit zoals videobellen, messaging, presence management. Deze is gekoppeld aan controle over persoonlijke bereikbaarheid gespreksoverzichten, voicemail en bedrijfsgidsinformatie.
SOPHO Business ConneCT is leverbaar in het 2e kwartaal van 2005.”

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823