MSN : Safety Resource Centre

Safety Resource Centre: “Microsoft en MSN doen al het mogelijke om je een veilige en positieve online ervaring te bieden. We hebben een uitgebreide verzameling informatie, tips en handleidingen samengesteld om je te voorzien van de kennis die je nodig hebt om je computer, Inbox, persoonlijke gegevens en kinderen te beschermen wanneer je op het web surft.”

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823