Microsoft kiest voor draadloos usb

Microsoft heeft zich aangesloten bij de WiMedia Alliance en wordt daarmee het vijftiende lid van deze organisatie. De WiMedia Allicance ontwikkelt een standaard voor ultrawideband (UWB), waar technieken als draadloos usb en draadloos FireWire deel van uitmaken.

[Via Personal Computer Magazine RSS]

Dit kan alleen maar betekenen dat het voor hardware fabrikanten (nog meer) de moeite waard wordt om hun hardware op basis van deze standaard te ontwikkelen. Wordt ook wel tijd .. niet alle draadloze apparaten werken even feilloos vandaag de dag.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822