KPN meldt omzetdaling en komst VoIP

Over het eerste kwartaal van 2005 heeft KPN een lichte teruggang in de netto-omzet moeten slikken. De daling is een gevolg van de lagere vergoeding die andere telecombedrijven betalen voor het gebruik van KPN’s netwerk. Nog deze maand wil KPN voice-over-IP gaan aanbieden.

[Via ZDNet.nl NEWS]

Volgens mij is ook met name het feit dat er steeds meer VOIP telefoonaanbieders komen ook een belangrijke reden. alhowel dat niet echt een omzetdaling in de afgelopen periode veroorzaakt al hebben. Lijkt me interessant te zien hoe KPN de toekomst inschat, omdat ik verwacht dat de competitie op VOIP telefonievlak in de consumtentenmarkt echt aan het losbarsten is

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3813