Hardware – Testen – Qtek 8020 Windows Mobile smartphone

Hardware – Testen – Qtek 8020 Windows Mobile smartphone: “De ’tri-band’ Qtek 8020 is een smartphone met de laatste versie van Windows Mobile, namelijk Windows Mobile 2003 Second Edition. Het mobieltje heeft afmetingen van 108x46x17mm en weegt 103 gram: zo behoort het tot �n van de kleinste smartphones van het moment. De Qtek 8020 is voorzien van een Mini-SD geheugenkaartsleuf die het mobieltje geschikt maakt om videobestanden mee af te spelen of om als een eventuele MP3-speler te gebruiken”

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823