Eénjarig weblog jubileum

Vandaag precies 1 jaar geleden ben ik gestart met webloggen. Niet wetende of ik het wel zou volhouden of hoe het zich zou ontwikkelen.
Nou, ik heb het volgehouden en naar ik hoop ook enigszins een eigen stijl ontwikkeld die een paar mensen aanspreekt.

Wat wellicht meer aanspreekt dan mijn geraaskal zijn de statistieken van 1 jaar webloggen :

 • Aantal (niet unieke) pagehits op de hoofdpagina : 89233

  Sinds 8 juni 2004 heb ik Nedtsat op mijn pagina’s :

 • Aantal unieke pagehits : 21000
 • drukste dag tot dusver : 15/3/2005 : 185

 • drukste maand tot dusver : Maart 2005 : 3762

  De statistieken zijn leuk en absoluut een motivatie om ermee door te gaan. Wat nog veel leuker is, is dat ik het afgelopen jaar regelmatig de vraag krijg of ik “die Peter de Haas van die weblog” ben. “Ja” zeg ik dan altijd, “en ik heb ook nog een Engelstalige blog“. Hier van is het éénjarig jubileum op 17 juni a.s.

 • Peter de Haas
  Peter de Haas

  Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

  Artikelen: 3813