Eénjarig weblog jubileum

Vandaag precies 1 jaar geleden ben ik gestart met webloggen. Niet wetende of ik het wel zou volhouden of hoe het zich zou ontwikkelen.
Nou, ik heb het volgehouden en naar ik hoop ook enigszins een eigen stijl ontwikkeld die een paar mensen aanspreekt.

Wat wellicht meer aanspreekt dan mijn geraaskal zijn de statistieken van 1 jaar webloggen :

  • Aantal (niet unieke) pagehits op de hoofdpagina : 89233

    Sinds 8 juni 2004 heb ik Nedtsat op mijn pagina’s :

  • Aantal unieke pagehits : 21000
  • drukste dag tot dusver : 15/3/2005 : 185

  • drukste maand tot dusver : Maart 2005 : 3762

    De statistieken zijn leuk en absoluut een motivatie om ermee door te gaan. Wat nog veel leuker is, is dat ik het afgelopen jaar regelmatig de vraag krijg of ik “die Peter de Haas van die weblog” ben. “Ja” zeg ik dan altijd, “en ik heb ook nog een Engelstalige blog“. Hier van is het éénjarig jubileum op 17 juni a.s.