Congres – Studiedag Real Time Collaboration – 29 juni 2005

Congres – Studiedag Real Time Collaboration
“Uit diverse onderzoeken blijkt dat Real Time Collaboration een van de speerpunten is van deze tijd. Hoe kunnen we ervoor zorgen uw medewerkers continue contact met elkaar hebben?

Op een manier, dat spraak, video, instant messaging en web-conferencing worden samengevoegd? Hiermee wordt productiviteitsverhoging van uw medewerkers verbeterd en wordt teamoverschrijdende samenwerking (collaboration) gerealiseerd.

Tijdens de Studiedag Real Time Collaboration op 29 juni in Hotel Figi te Zeist, zullen we door middel van oplossingsgerichte lezingen, praktijkcases, workshops en live demo’s ingaan op de problemen van de Business Decision Makers. Doelstelling is om u deze dag een toolkit aan oplossingen mee te geven, zodat u weet welke volgende stap genomen zal worden naar het optimaliseren van communicatieprocessen in de eigen organisatie. “

Real Time Collaboration is een hot item. Op deze studiedag wordt een heel goed overzicht gegeven van de mogelijkheden, plannen, maar ook de huidige praktijk. Het volledige programma staat hier.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822