Voorlopig geen SkypeIn in Nederland

Skype gaat SkypeIn voorlopig niet in Nederland aanbieden. Dat valt op te maken uit een reactie van Skype zelf. Daarnaast leert navraag bij de Opta dat Skype nog geen nummers in Nederland heeft aangevraagd. Met SkypeIn kunnen mensen met een vast of mobiel toestel bellen naar een nummer (op de pc) dat is toegewezen door Skype. Die dienst wordt door Skype nu alleen nog in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk (daar zijn de nummers inmiddels uitverkocht), Frankrijk en China/Hong Kong aangeboden.

[Via Computer Idee RSS]

Jammer. Ik ben benieuwd wat de reden hiervoor is.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823