Microsoft zet bijl aan wortels Blackberry

Microsofts upgrade van het Windows Mobile besturingssysteem heeft een push email toepassing geïntegreerd gekregen. Daarmee wil de softwaregigant het succes van Research In Motions Blackberry-systeem naar de kroon steken. De nieuwe versie van het besturingssysteem is in ontwikkeling onder de naam Magneto, meldt het blad Wireless Watch.
[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Zeer aansprekende titel :-). Volgens mij is dit niet de drijfveer voor Microsoft. Je kunt gewoon concluderen dat mobiel email/PIM een absolute commodity is geworden iedereen wil het en de meeste hard en software vendors bieden inmiddels oplossingen. Van Microsoft mag je verwachten dat zij hier een breed gedragen en ondersteunde oplossing van maken.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821