Microsoft omarmt podcasting

Podcasting, de techniek om mp3-spelers automatisch vol te laden met radio-shows en audiocolumns, wordt door Microsoft gebruikt om ontwikkelaars van informatie te voorzien.

…Adam Curry laat in een reactie weten blij te zijn met de aandacht voor Podcasting door Microsoft. Curry: “Het valideert mijn concept nog verder. Bovendien heeft Microsoft nu de kans om de ‘pod’ uit ‘iPod’ weg te kapen. Het bedrijf bevindt zich daarvoor in een unieke positie.” …

[Via ZDNet.nl NEWS]

Je kunt zeggen van Adam Curry wat je wilt, maar hij flikt het toch maar weer; een simpel idee lanceren tot een van de grootste hypes van dit moment.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821