Mark Harden’s Artchive: “Artchive”

Ik heb sinds kort een LCD TV als “aanvulling” op mijn Media Center en dacht dat het wel leuk zou zijn om wat nieuwe schilderijen aan de muur te hebben. Door de bestanden in mijn ‘Mijn Afbeeldingen’ menu te plaatsen heb ik nu een keur aan mooie plaatjes aan de muur.
De beste site tot nu toe vind ik :
Mark Harden’s Artchive: “Artchive”
Suggesties zijn welkom overigens

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817