Digibieb – De digitale bibiliotheek

Jan de Waal, de man achter ondermeer blackberry.pagina.nl reageerde vandaag op een blogje van mij eerder deze week. In zijn commentaar liet hij niet na aan te geven dat hij ook iets van doen heeft met Digibieb (zo werkt dat nou eenmaal). NIeuwsgierig als ik ben heb ik gelijk maar een kijkje genomen.

Digibieb is een leuke en vrij complete site omtrent alle mogelijke vormen van elektronische literatuur voor handhelds, tablets en elektronisch papier.

Jan : Zelf ben ik ook een enorme fan van Zinio. Ik gebruik het op de tablet pc en op mijn LCD tv. Beiden een ideale manier om tijdschriften.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3813