UPC heft datalimiet Chello op

Geachte chello abonnee,

Deze week hebben wij met trots aangekondigd dat wij als een van de eerste kabelmaatschappijen in Nederland de datalimieten hebben losgelaten voor onze internetabonnementen chello light, chello classic en chello plus.

Daarnaast hebben wij onlangs de snelheden van uw chello abonnement aanzienlijk verhoogd. Op deze manier spelen wij in op de toenemende behoefte aan meer snelheid en capaciteit.

Breedband internet van chello was dus al snel, maar vanaf nu kunt u echt supersnel én onbeperkt internetten.

Veel internetplezier!

Met vriendelijke groet,
UPC Nederland

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822