Ontwikkeling Firefox in gevaar

Het is niet allemaal koek en ei wat Firefox aangaat. Een van de drijvende krachten blijkt boordevol frustratie te zitten en staat op het punt te stoppen. De maat is vol voor Mike Connor. Zo veel is duidelijk bij lezing van zijn meest recente bijdrage op zijn weblog. “Dit houdt me bezig en dit houdt me al een behoorlijke tijd bezig. In bijna drie jaar zijn we er, om veel verschillende redenen niet in geslaagd een gemeenschap van hackers op te bouwen. En nu hebben we een probleem”, aldus begint Connor zijn bericht.

[Via Personal Computer Magazine RSS]

? wat een vaag bericht. Wat bedoelt ie nu met het opbouwen van een gemeenschap van hackers ? Blijkt wel dat het nogal gevaarlijk is al een open source devloper zich wat wispelturig gaat gedragen. Gelukkig is het open source, dus kan een andere goedwillende programmeur het “gemakkelijk” overnemen.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3813