Nederlands management wil door ICT meer productiviteit

Productiviteitsverbetering door toepassing van ICT staat hoog op de agenda van Nederlandse managers. Uit een onderzoek van Heliview en Microsoft Nederland, dat gisteren op een door de twee bedrijven georganiseerde studiedag over productiviteit werd gepresenteerd, blijkt dat 82 procent van de ondervraagde ondernemingen met productiviteitsverbetering door ICT bezig is. Slechts iets meer dan de helft van de 400 ondervraagde managers blijkt tevreden over de afstemming van de ICT-strategie op de productiviteitsdoelstellingen.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Exact wat Microsoft met behulp van Office System adresseert.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822