Microsoft Evenementen – Seminar Samenwerking Lotus Notes/Domino en Microsoft .NET

Heeft u soms het idee dat u een keuze moet maken tussen de communicatie- en samenwerkingsplatformen Lotus Notes van IBM en het .NET-platform van Microsoft? Wist u dat u helmaal geen keuze hoéft te maken? De integratieaspecten van Microsoft maken het u mogelijk nieuwe applicaties voor Microsoft Office, de bedrijfsapplicaties van Microsoft Business Solutions, en webservices gebaseerd op het .NET-platform naadloos te integreren met Lotus Notes/Domino.
Tijdens een ééndaags seminar zetten wij graag voor u uiteen hoe deze integratiemogelijkheden de communicatie en samenwerking van uw organisatie kan verbeteren. Het seminar Samenwerking tussen Lotus Notes/Domino en Microsoft .NET vindt plaats op 14 april in Hotel Carlton de Brug te Mierlo.

Microsoft Evenementen – Seminar Samenwerking Lotus Notes/Domino en Microsoft .NET

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821