Microsoft Evenementen – Seminar Samenwerking Lotus Notes/Domino en Microsoft .NET

Heeft u soms het idee dat u een keuze moet maken tussen de communicatie- en samenwerkingsplatformen Lotus Notes van IBM en het .NET-platform van Microsoft? Wist u dat u helmaal geen keuze hoéft te maken? De integratieaspecten van Microsoft maken het u mogelijk nieuwe applicaties voor Microsoft Office, de bedrijfsapplicaties van Microsoft Business Solutions, en webservices gebaseerd op het .NET-platform naadloos te integreren met Lotus Notes/Domino.
Tijdens een ééndaags seminar zetten wij graag voor u uiteen hoe deze integratiemogelijkheden de communicatie en samenwerking van uw organisatie kan verbeteren. Het seminar Samenwerking tussen Lotus Notes/Domino en Microsoft .NET vindt plaats op 14 april in Hotel Carlton de Brug te Mierlo.

Microsoft Evenementen – Seminar Samenwerking Lotus Notes/Domino en Microsoft .NET

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823