KPN: volgend jaar digitale televisie op mobieltje

KPN streeft ernaar in 2006 op grote schaal digitale televisie naar mobiele telefoons te zenden. Deze zomer begint het telecombedrijf een aantal technische proeven.
[Via hcc!magazine nieuws]

Wat is dat toch met die mobiele operators. TV op je mobieltje … iedereen moet natuurlijk het ‘bewijs’ te zien krijgen dat er diensten via UMTS aangeboden kunnen worden. Vodafone Live heeft deze ‘dienst’al even geleden geintroduceerd en ik kan me niet voorstellen dat het storm loopt. De devices zijn te duur, de gebruikskosten te hoog, het aanbod te gering. Daarbij gaat de “UMTS TV” absoluut concurrentie krijgen van andere ‘mobiele’ aanbieders zoals digitenne. Kortom een mooie me too propositie die niet gaat slagen.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3813