Zinio op Mediacenter PC en LCD TV

Errug cool. Ik ben al een tijdje gebruiker van Zinio, de dienst die reguliere tijdschriften in elektronische vorm aanbiedt. Buiten het feit dat de Amerikaanse tijdschriften spotgoedkoop zijn (PC Magazine voor zo’n $ 10 per jaar), zijn er inmiddels ook een aantal Nederlandse tijdschriften beschikbaar, zolas de PCM en boulevardblad Computable.
Ik heb sinds dit weekend een 30″ LCD TV(zie moblog), dus ik dacht ik instaleer Zinio op mijn MediacenterPC in de woonkamer. En dat ziet er perfect uit ! De tijdschriften zijn ook zeer handig door te bladeren met de mediacenter afstandsbediening. Met een beetje gevogel moet het ook wel lukken om Zinio vanuit het mediacenter menu op te starten.
Wordt vervolgd dus …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817