Wanadoo introduceert Digitale Telefonie via ADSL

AMSTERDAM РWanadoo introduceert onbeperkt internetten en bellen voor een vast bedrag per maand. Via de Wanadoo Livebox is het mogelijk om onbeperkt internetten ̩n bellen naar alle vaste telefoonnummers in Nederland voor 22,50 per maand.

[Via NU.nl Internet]

Kijk dit gaat de goede kant op. Ik verwacht (hoop) dat er gauw andere aanbieders zullen volgen die telefonie tegen een vast bedrag per maand gaan aanbieden. Voor een lager bedrag natuurlijk 🙂 .

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822