Thiery Lammers : Google spaarpot voor Azië

Ik heb een tijdje gebruikt gemaakt van de Ad-Sense dienst van Google. Met deze advertentiedienst kan je een klein zakcentje bijverdienen door reclame te maken op je website/weblog. Het concept is vrij simpel, je voegt de advertenties toe aan je site, iedere klik levert een paar centen op en zo bouw je een bedrag op. Maandelijks wordt het bedrag per cheque uitgekeerd, tenzij het bedrag kleiner is dan 100 dollar. Ik heb de dienst maanden laten staan en het bedrag is nooit gehaald (zegt dat iets over deze site? :-D). Kortom er staat een bedrag maar je kan er niets mee. Kort na de ramp in Azië las ik dit artikel op de weblog van Greg Hughes. Dezelfde vraag heb ik aan Google Nederland gesteld en zo waar kreeg ik vandaag antwoord:

Lees verder op Thierry’s site

[Via L A M M E R S O N L I N E . N L]

Ik had exact hetzelfde idee. Ik denk alleen dat Google het structureler zou moeten doen door afspraken te maken met goede doel organsiaties zodat Adsence inkomsten direct doorgesluisd kunnen worden naar goede doelen. Vandaag is het alleen maar 555 wat de klok slaat, maar ik zou ook graag geld aan andere, waaronder Nederlandse instanties doneren.
Wordt vervolgd hoop ik.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822