Ook bugs in Mozilla-browser

Beveiligingsfirma’s hebben drie nieuwe zwakke plekken gevonden in diverse versies van de browsers Mozilla en Firefox en in de e-mail-client Thunderbird van Mozilla. Ze zijn niet heel ernstig, volgens de beveiligers.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Kijk, ik wist niet dat Mozilla ook ‘zwakke plekken’ kon bevatten; ongelofelijk. Geluukig zijn ze ‘niet heel ernstig’ (zoals bij die andere browser wordt daar waarschijnlijk mee bedoeld). (cynisch en naief bedoeld voordat je denkt dat ik gek ben geworden)
Ik heb het een tijdje geleden al aangegeven; helaas zul je zien dat het aantal attacks en exploits rechtevenredig gaat stijgen met het marktaandeel. Dat is de prijs die je betaald voor marktaandeel.
Op mijn Engelstalige blog staat nog een aardige theorie over Mozilla Firefox.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822