Microsoft Belgie organiseert Lotus Notes Migration Seminar

Microsoft Belgie organiseert een Seminar mbt mogelijkheden voor het migreren van Lotus Notes naar het Microsoft platform. Details zijn te vinden via onderstaande links.

We’re organising an event on the possibilities and advantaged of Migrating from Lotus Notes to the Microsoft Platform. I’m happily surprised by the big interest and it promises to be a great event. Interesting to see that Notes users are in doubt…

Startpagina Events


[Via www.kogeler.com – michael’s blog]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822