Avaya-onderzoek: gemiste oproepen kosten bedrijven geld (Avaya)

Uit een wereldwijd onderzoek blijkt dat bedrijven aanzienlijke omzetkansen missen doordat medewerkers telefonisch niet door klanten bereikt kunnen worden. Het onderzoek onder 600 managers is uitgevoerd door Vanson Bourne in opdracht van Avaya, Inc. (NYSE: AV), leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt. Hoewel alleen al 70% van de Britse medewerkers meer dan twee communicatieapparaten in bezit heeft, zoals een mobiele telefoon of PDA, ontvangt maar liefst 68% meer dan een keer per week een bericht te laat. Het gaat hierbij om nieuwe leads, vragen van klanten en afspraken voor vergaderingen. Volgens een schatting van Henley Management College kostten gemiste oproepen het Britse bedrijfsleven jaarlijks zo’n 11,5 miljard euro. Deze kwesties kunnen opgelost worden met de Avaya Session Initiation Protocol-technologie (SIP). SIP-technologie biedt een directe verbinding tussen apparatuur.
[Via Persberichten.com RSS]

SIP is niet uniek voor Avaya. Het is ook de standaard waarop de Microsoft Real Time Communications oplossingen zijn gebaseerd, zoals Live Communications Server 2005.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817