Enertel biedt breedband via de ether

Enertel biedt sinds deze week dataverbindingen aan via Wimax in Rotterdam. Voor het einde van dit jaar heeft het de vijf grootste steden met deze draadloze technologie ontsloten, die verbindingen tot 5 Mbps mogelijk maakt.
[Via Computable RSS]

Het al in produktie brengen van Wimax gaat veel sneller dan ik had verwacht. Nu nog wel wachten op (rand)apparatuur die Wimax enabled is. DIt is wel wat tegenwind voor UMTS ontwikkelingen denk ik.
Ik zal eens uitzoeken wat de kosten zijn en zo.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822