eBay betaalt 225 miljoen euro voor Marktplaats.nl

eBay Nederland heeft zijn grootste concurrent Marktplaats overgenomen voor 225 miljoen euro. De activiteiten worden onder de huidige naam voortgezet en de 130 werknemers blijven in Emmeloord. Oscar Diele, voorheen van Wehkamp en eBay Nederland, wordt directeur van Marktplaats. De huidige directeur Frank Crebas gaat zich bezighouden met strategie en communicatie.

[Via Computable RSS]

Marktplaats.nl is duidelijk zeer succesvol. Ik hoop dat eBay veel van marktplaats gaat leren ipv andersom. eBay heb ik altijd een iets te commerciele organsiatie gevonden …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822