Anti-virusbedrijf: Kazaa grootste spyware dreiging

Het peer-to-peer programma Kazaa vormt de grootste spyware dreiging op internet, volgens anti-virusbedrijf Computer Associates (CA).
[Via hcc!magazine nieuws]

Daat zit wel wat in … Je moet maar eens een spyware scanning programma zoals AdAware loslaten op een PC met Kazaa geïnstalleerd. Na het opschonen van je spyware werkt Kazaa niet meer; ook de versies die pretenderen geen spyware te installeren zoals kazaa lite.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823