Sharp stopt met Linux-PDA in VS

Sharp stopt in de Verenigde Staten met de verkoop van zakcomputers die werken met het besturingssysteem Linux. De ‘digital personal assistant’ (PDA), die bekend staat als Zaurus SL6000, blijft wel leverbaar in thuisland Japan. Eerder trokken Sony en Toshiba zich met hun handheld-computers al terug van de Amerikaanse markt.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Hier is veel over ‘gehypt’. Blijkbaar is er te weiing interesse vanuit de Open Source community om hier iets mee te doen. Uiteindelijk is er maar 1 goede keuze voor een mobiel platform toch ?

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822