Nederlander somber over toekomst ict

Van alle Nederlanders denkt 69 procent dankzij ict-toepassingen tot op hoge leeftijd zelfstandig te kunnen blijven wonen. Slechts 18 procent daarentegen verwacht dat internet in de komende vijftien jaar zal bijdragen aan een verbeterde kwaliteit van leven.
[Via 404 Magazine]

Hoeveel % van de Nederlanders weet eigenlijk wat ICT is en wat het potentieel in de toekomst zou kunnen zijn ? Ik ga ff op zoek naar het onderzoek. Ben benieuwd hoe de samenstelling van de groep ondervraagden is geweest en wat het voor soort vragen waren. Beiden hebben nogal invloed op de uitkomst.

Gevonden (stond notabene in hetzelfde blogje): Het hele rapport staat hier. Bij gelegenheid ga ik het lezen en misschien een blogje aan wijden.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817