Column Martin Healey

Martin Healey heeft al jaren een column in de Computable en het is zeker geen geheim dat hij een enorme IBM fan is. Ik vind Computable sowieso al de RTL Boulevard van de ICT bladen, dat maakt Martin Healey toch wel de Albert Verlinde van de ICT sector.
Ik zat vanochtend de Computable weer eens te lezen (niks beters te doen) en vrieg me ineens af is het nu een column met een echte inhoud en opinie van een guru of is het advertentieruimte betaald door IBM ? Negen van de tien keer is het een evaluatie van een IBM produkt / dienst of strategie en een enkel (heel zuur) plasje over de competitie.
Ik heb de column maar weer overgeslagen vandaag.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817