Tiscali start internetplatform voor filmhebbers

Tiscali lanceert, in samenwerking met verschillende filmdistributiemaatschappijen de meest complete en toonaangevende filmportal van Nederland: www.ditmoetjezien.nl. Deze site is een compleet en diepgaand platform voor films die gaan verschijnen, films die al draaien, DVD-releases, filmprijsvragen, bioscoop- en DVDnieuws, wallpapers, logo’s en bovenal uniek beeldmateriaal. Het beeldmateriaal op www.ditmoetjezien.nl is exclusief en komt onder meer uit de films van UIP en Columbia TriStar en bestaat uit videoclips, ‘Behind the Scenes’, ‘the Making Of’ en ruw filmbeeldmateriaal dat nergens anders te zien is. Er is aandacht voor alle soorten films en genres, van Collateral tot La Mala Educacion, van White Chicks tot Simon. De site biedt via themaspecials een kijkje achter de schermen van de filmwereld, zoals het maken van animatiefilms. Bovendien zijn er vanaf volgende week exclusieve interviews met sterren van wereldformaat te zien van dè filmcriticus van Nederland, René Mioch. Hij maakte de korte filmpjes op het beroemde Filmfestival van Venetië voor Tiscali.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823