MSN bouwt communicatie uit

De communicatiediensten van het Microsoft Network (MSN) zullen nauwer geïntegreerd worden. Daarbij zal sterk naar social networking worden gekeken. Dat vertelde Blake Irving, hoofd communicatiediensten van MSN, maandag tijdens een bliksembezoek aan Amsterdam.

[Via Personal Computer Magazine RSS]

Het uitbreiden van de diensten op gebeid van communicatie is zeer interessant. Je ziet dezelfde ontwikkelingen binnen de bedrijfsmuren rondom het WIndows Messenger platform ontstaan. WIndows Messenger is de zakelijke, op SIP gebaseerde, IM client.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822