XP Starter Edition toch niet geschikt voor starters

Consumenten kunnen het beste XP Starter Edition negeren, totdat het systeem beter is uitgerust voor de wat meer ervaren pc-gebruiker.
[Via Computable RSS]

Wederom goed bedoeld advies van Computable. Het product is echter niet bedoeld voor starters “all over the world”, maar gericht op speciefieke zgn. emerging markets. Het is niet de bedoeling dat dit product WIndows XP Home Edition gaat vervangen of zo.

… Starting in October 2004, Windows XP Starter Edition will ship on new, low-cost desktop PCs available through PC original equipment manufacturers (OEMs) and Microsoft OEM distributors in Thailand, Malaysia and Indonesia. Language versions will be available in Thai, Malay and Indonesian. …

Check het hele verhaal hier (Engelstalig)

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823