Stout zijn loont voor RealNetworks

RealNetworks haalt de Apple iTunes Music Store in snel tempo in. Door het aanbieden van muziekdownloads voor de halve prijs en door het kraken van het iPod bestandsformaat heeft Real in een week tijd 1 miljoen liedjes verkocht. Maar hoe lang blijft dit goed gaan?
[Via ZDNet.nl Nieuws]

Ik blijf het zeggen, de komt van meer van dit soort muziekdiensten zal de prijsdruk verder opvoeren. Het is gaaf om te zien dat het legaal downloaden van muziek al aanzienlijk goedkoper is dan het kopen van een CDtje en dat er blijkbaar nog steeds ruimte in zit voor verdere prijsverlaging.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822