Linux-handleiding voor ontwikkelingslanden

Een organisatie van de Verenigde Naties heeft een Linux-handleiding uitgebracht voor beginnende pc-gebruikers. Hiermee wil de organisatie het open source gebruik in ontwikkelingslanden stimuleren.
[Via 404 Magazine]

Het lijkt me goed dat de VN het gebruik van PC’s en automatisering in zijn algemeenheid stimuleert in ontwikkelingslanden. Waarom dit perse op basis van open source software vraag ik mij af.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823