Experts bevelen Californie; open source aan

Volgens mij is geen software kopen nog goedkoper, of de staat Californie kan kijken of er geen 2e hands PC’s en software wordt aangeboden op eBay. ICT is tenslotte een feeste van de accountants en finnaciele experts, die over de jaren heen bewezen hebben (Enron, World Online) altijd gelijk te hebben en zeker ook veel verstand van ICT. (Cynische bedoeld)

Om geld uit te sparen zou de staat Californië meer gebruik moeten maken van open source-software. Die aanbeveling doet een groep onafhankelijke accountants en financiële experts aan gouverneur Arnold Schwarzenegger. De deskundigen hebben maatregelen geïnventariseerd die de staat kan inzetten om zijn begrotingstekorten terug te dringen.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817