Experts bevelen Californie; open source aan

Volgens mij is geen software kopen nog goedkoper, of de staat Californie kan kijken of er geen 2e hands PC’s en software wordt aangeboden op eBay. ICT is tenslotte een feeste van de accountants en finnaciele experts, die over de jaren heen bewezen hebben (Enron, World Online) altijd gelijk te hebben en zeker ook veel verstand van ICT. (Cynische bedoeld)

Om geld uit te sparen zou de staat Californië meer gebruik moeten maken van open source-software. Die aanbeveling doet een groep onafhankelijke accountants en financiële experts aan gouverneur Arnold Schwarzenegger. De deskundigen hebben maatregelen geïnventariseerd die de staat kan inzetten om zijn begrotingstekorten terug te dringen.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823