Europa wordt koploper in mobiel internet

Van alle werelddelen heeft Europa vanaf 2006 het grootste aantal notebook-gebruikers dat via de mobiele telefoon verbinding zoekt met internet. Op dit moment is Noord-Amerika nog koploper met 4,4 miljoen gebruikers van een zogenaamd Wireless Wide area network (WWan). Europa en Azië volgen met elk circa 3 miljoen gebruikers. Dat meldt het Britse onderzoeksbureau ARC group in een nieuw rapport over de toekomst van mobiel computergebruik.
[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Meer informatie over het rapport vind je hier.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823