Computable: Microsoft stelt Windows XP SP2 weer uit

Zoals ik al eerder blogde heeft ondermeer Computable wat moeite met het brengen van nieuws. Het is komkommertijd, dus werken de redacteuren op halve snelheid en kopieren het “nieuws” iets te snel van anderen zonder te verifieren.
Microsoft heeft gisteren in een eigen persbericht de release aangegeven en ondermeer in een artikel op Yahoo.com staat vermeldt dat Windows XP Service Pack 2 deze maand beschikbaar is en het zal geleidelijk aan beschikbaar komen. De NL versie komt volgens andere berichten in de komende weken beschikbaar. Gelukkig maar dat Computable het niet bij het rechte eind heeft; kunnen we die “lapmiddelen” toch snel installeren.

[Via Computable RSS]
Microsoft heeft het langverwachte tweede pakket lapmiddelen voor Windows XP opnieuw uitgesteld. Het pakket, Service Pack 2, bevat ook nieuwe functionaliteit en technologie op het gebied van beveiliging.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817