Voor Joris: Jeugdsentiment

Gisteren zaten we net voor ons vertrek vanuit Atlanta met een paar collega’s nog een biertje te drinken. Tijdens het gesprek kwam die schele leeuw (Clarence) uit de jeugdserie Daktari ter sprake. Joris, toch bijna net zo’n ouwe man als ik, wist niet (meer?) wat Daktari was. Speciaal voor Joris een overzicht van een groot aantal oude series. Daktari staat ergens in het midden, foto met schele Leeuw.
jeugdsentiment.web-log.nl

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823