Het bloggen staat even op een laag pitje …

Ik ben sinds woensdag in Atlanta (VS) voor een conferentie en heb pas weer vanaf vandaag mijn PC bij me. Gelukkig hebben we overal wireless access, dus het bloggen kan soms even tussen de bedrijven door. Nadeel is wel dat ik ook zo’n 3 dagen niet mnaar mijn RSS aggregator heb gekeken en ik nu een overload aan input heb. Ik browse het de komende dagen wel even door en wellicht heb ik nog wat leuke dingen te posten.

De conferentie is overigens super. Ik ben hier met zo’n 12.000 collega’s, dus je kunt je voorstellen wat een logistiek circus dat is. Het is bedoeld als start voor ons nieuwe fiscale jaar (op 1 juli gestart) en we krijgen weer een overload aan nieuwe informatie. “death by powerpoint” zoals we dat noemen.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3807