Albert Heijn mengt zich in prijzenoorlog sms

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Albert Heijn heeft de prijs voor het versturen van sms-berichten via AH Mobiel verlaagd. Omgerekend gaan klanten 7,5 eurocent per sms betalen. Dat is lager dan de 8 cent van concurrent Telfort. Dat heeft de supermarktketen vandaag in een advertentie gemeld.

Tja … dat is nou een commodity markt. Het kan nog lager volgens mij. De kostprijs van SMS versus de huidige “lage” prijs laat nog wat ruimte. Ik ben benieuwd wie zich verder nog in de prijzenoorlog gaan mengen. AH heeft trouwens al ervaring met prijzenoorlogen.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823