Tijdens de G8 bijeenkomst wordt intensief gebruik gemaakt van Tablet PC’s

Tijdens de bijeenkomst van de G8 in Sea Island deze week zal er zeer intensief gebruik gemaakt gaan worden van Tablet PC’s. Doel is de deelnemers gebruik te laten maken van de modernste technieken om hen beter te ondersteunen met collaboration tools en applicaties zoals OneNote voor het maken van aantekeningen.
Lees er hier meer over.

Ik werk zelf nu zo’n half jaar met een Tablet PC en kan zeggen dat het ver uit de beste en meest veelzijdige PC is waar ik tot op heden mee heb gewerkt. Sinds die tijd gebruik ik ook OneNote en heb eigenlijk geen pen meer aangeraakt.

Zo ben ik sinds een paar maanden ook geabonneerd op diverse vakbladen via Zinio. Zinio converteert traditionele tijdschriften naar een elektronisch formaat waarin bijna alle “look en feel” van een gewoon tijdschift bewaard blijft (ja ook de advertenties). Echter je kunt gewoon met je tablet pen aantekening maken in het tijdschrift die uiteraard ook bewaard blijven. Zo is het tijdschrift ook volledige te doorzoeken. De applicatie werkt overigens ook op een gewone PC en de kosten van een jaarabonnement zijn signifiant lager dan een gewoon abonnement.