Storing op televisie door Digitenne

Hmm, wij hebben de laatste tijd inderdaad erg veel last van storing op bepaalde zender, waaronder RTL5. Ik moet dus blijkbaar zo’n “simpel nieuw snoertje” gaan kopen.
Zal eerst UPC maar eens bellen …

Storing op televisie door Digitenne.
Duizenden televisiebezitters met een gewone kabelaansluiting hebben last of last gehad van de komst van Digitenne, het systeem van digitale TV.

Het signaal van digitenne kan erg veel storing veroorzaken op bepaalde zenders, meestal CNN, Nickelodeon en RTL 5. Een simpel nieuw snoertje biedt een oplossing, maar veel kabelkijkers weten niet dat Digitenne de veroorzaker is van de storing.

In 2003 werd digitenne ingevoerd in de Noordelijke Randstad. In 2008 kan pas heel Nederland naar Digitenne kijken. Momenteel kunnen alleen mensen in de randstad 24 televisiezenders (en 16 radiostations) via de ether ontvangen.[Radiorijnmond/Radio.NL]

[Via Radio.nl]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3807